NIE ODPOWIADAMY ZA REKLAMY NA GÓRZE STRONY, BARDZO PRZEPRASZAMY ZA TEGO TYPU UTRUDNIENIA!!!!Prosimy wyłączyć dźwięk.
   
  Salon sukien ślubnych Alis Bridal Tarnów ul. Krakowska 12
  WASZE OPINIE I PYTANIA ...
 
Wyraź swoją opinię (albo zadaj pytanie) i naciśnij "Dodaj wpis w księdze gości". :) Dziękujemy za wszystkie opinie i pytania ;)

Twoje imię:
Twoja wiadomość:

<- Powrót  1  2  3  4 Dalej -> 
Nazwa:marta
Czas:27.06.2010, o 15:08 (UTC)
Wiadomość:chciałam spytac czy u was kupi suknie gotowa i nie trzeba długo czekac.bo problem w tym ze pracuje za granica i w polsce bede miesiac przed slubem..rozm 36.dziekuje
Komentarz:Witam , oczywiście kupi Pani u nas gotową suknię, a nawet może uda się sprowadzić nową na Pani wymiary zapraszam

Nazwa:Gosia
Czas:12.06.2010, o 11:01 (UTC)
Wiadomość:Pani Agnieszko ma Pani w swoim salonie suknie wieczorowe/wizytowe dla kobiety o rozmiarze 44 i w górę? jeśli tak to w jakich cenach? Serdecznie Panią Pozdrawiam
Komentarz:Witam Możemy uszyć taką suknię, ponieważ w tym momencie chyba nic takiego nie ma
Pozdrawiam

Nazwa:Alicja
Czas:30.05.2010, o 18:35 (UTC)
Wiadomość:Polecam ten salon w 100 a nawet w 1000 % pod każdym względem, jestem już po ślubie i bardzo dziękuję za taką miłą i profesjonalną obsługę do samego końca. A suknia zachwyciła wszystkich bardzo dziękuję !! Będę wszystkim polecała z czystym sercem

Nazwa:kinga 1
Czas:08.04.2010, o 15:51 (UTC)
Wiadomość:chcialam sie zapytac czy jest problem ze suknia slubna dla kobiety w ciazy
Komentarz:Witam, zwykle nie ma problemu zapraszam !!

Nazwa:kinga
Czas:08.04.2010, o 15:15 (UTC)
Wiadomość:witam Pania ja chcialam sie zapytacz czy jak wypozyczam suknie slubna cz za dodatki tez musze placic osobno
Komentarz:Tak za dodatki płaci się osobno, zapraszam

Nazwa:Marzena
Czas:04.04.2010, o 18:21 (UTC)
Wiadomość:Witam Pani Agnieszko )
Czy w Pani salonie istnieje możliwość wypożyczenia tylko welonu i bolerka?
Pozdrawiam )
Komentarz:Witam nie wypożyczamy welonów, ale bolerka jak najbardziej

Użytkownik: suknie-alis
suknie-alis
Offline
Czas:13.03.2010, o 19:03 (UTC)
Wiadomość:Zapraszamy wszystkie Przyszłe Panny Młode na duże promocje!! Promocje wybranych modeli do końca marca!! Możliwość skorzystania również z ofert dnia Zapraszamy serdecznie
Wszystkie ceny do negocjacji
Komentarz:Wypożyczenie już od 300 zł !!

Nazwa:Ewelina
Czas:03.03.2010, o 09:50 (UTC)
Wiadomość:Czy u Pani w salonie jest dostępna suknia Amelia lub Aphrodite Emmi Mirage? Pozdrawiam
Komentarz:Nie mamy w ofercie sukien E.Mariage. Te o które Pani pyta są z kolekcji 2009. My teraz z kolekcji 2010 mamy coś podobnego.Zapraszam.Pozdrawiam:)

Nazwa:Ania
Czas:26.02.2010, o 18:33 (UTC)
Wiadomość:Witam
pisałam już tutaj 20.01. ale jeszcze wtedy brałam pod uwagę zakup sukni w Alis albo gdzieś indziej a dziś już wiem że jedynym salonem na który postawiłam jest właśnie Alis i jestem dziś baaaaardzo szczęśliwą osobą ponieważ znalazłam tu suknię w której wyglądam i czuję się suuuuper ( a wcale nie chcaiałam jej przymierzyć ) nawet nie myślałam że to będzie takie fajne uczucie, odetchnęłam z ulgą polecam wszystkim !!
A tak poza tym to jestem bardzo ciekawa czy te panie z którymi tam rozmawiałam też na coś się zdecydowały, twierdziły że nigdzie nie idą bo tu są najładniejsze co tym bardziej utwierdziło mnie w mojej decyzji

Nazwa:Angelika
Czas:26.02.2010, o 08:40 (UTC)
Wiadomość:Witam chciałam zapytać czy sukienka Iman mogłaby być dostępna w bieli i ecru? Orginalna jest w bieli i różu
Komentarz:Tak jak najbardziej można zmienić kolorystykę, aby poznać resztę szczegółów i dokładniejsze wyjaśnienie kolorystyki zapraszam do salonu.

Nazwa:Kasia
Czas:16.02.2010, o 22:03 (UTC)
Wiadomość:witam, ja również jestem klientką Salonu Alis i musze powiedziec ze obsluga bardzo ale to bardzo mila! Aktualnie czekam na uszycie sukieneczki -jest przepiekna! Z racji ze nie przebywam aktualnie w Polsce i nie znam salonow w Tarnowie bo wczesniej ten temat mnie malo interesowal, wiec jak przyjechalam tylko na tydzien postanowialam obskoczyc wszystkie salony w Tarnowie i wybralam Alis suknie super! oblsuga tez! suknie wcale nie sa brudne! bylam rowinez w salonie obsesja ( tzn. nie wiedzialm ze ten salon sie tak nazywa i nie wiedzialam ze sytuacja pomiedzy tymi salonami wyglada tak jak wyglada - dopiero po przeczytaniu opini postanowilam sprawdzic czy to ten salon gdzie uslyszalam od pani ze mam jej dac zaraz odpowiedz czy biore ta sukienke czy nie bo ona mi ja odłoży, nio ja myslam ze suknie szyje sie na miare - bo oczywiscie mierzylam duzo zaduzy rozmiar na siebie wiec nie wiem co ta pani chciala mi odkladac, a jak powiedzialam ze mam upatrzona jedna suknie na "dole" ( bo oczywiscie nazwy nie znalam bo po co mi nazwy wszystkich sklepow, nie zwracam na to uwagi) ale nie moge sobie przypomniec jak ona wygladała to pani mi powiedziala " jak pani nie pamięta to musialo to byc nic specjalnego" po czym poinformowalam mnie ze chce numer tel i ze mam zaraz zadzwonic czy chce ta suknie bo ona ja wlasnie odloży. No nie powiem bo tam obslyga tez byla bardzo mila ale po co takie gadanie skoro trzeba suknie szyc bo nie ubiore rozm 36 jak jestem 34 i jeszcze jestem niewymiarowa. przecież sama zdecyduje czy chce tą suknie czy nie nikt mi nie bedzie wciskal niczego - zresztą po to wzielam ze soba siostrę i mamę zeby doradzily! pozdrawiam Pania Agnieszke i oczywiscie czekam na suknie

Nazwa:monika
Czas:16.02.2010, o 17:37 (UTC)
Wiadomość:dzisiaj byłam w salonie Alis ,suknie są przepiękne,są czyste,pani Agnieszka jest bardzo miłą i sympatyczną osobą bardzo dobrze potrafi doradzić...polecam suknie w tym salonie...ja jestem zadowolona z sukni którą tam dzisiaj wybrałam....pozdrawiam właścicielke

Nazwa:zuzia
Czas:15.02.2010, o 13:10 (UTC)
Wiadomość:Witam Byłam klientką Salonu Alis i Pani Agnieszki już jakiś czas temu ale z sentymentu,jakim darzę zarówno właścicielkę jak i sam salon (w końcu tam dokonałam tego jednego z najważniejszych w życiu wyboru;))czasami zagląda na tą stronkę.Zaglądam,czytam i nie mogę się nadziwić,jak można wypisywać takie głupoty!!!Ale myślę,że osoby,które znalazły się na tej stronie nie są aż tak naiwne,żeby sugerować się tymi wręcz śmiesznymi opiniami o rzekomo brudnych sukniach (jak ktoś je Pani wciskał,także chciało się Pani płakać to po co je Pani mierzyła???)albo przestarzałymi modelami...a ja czytam o niemiłej obsłudze to chętnie bym Pani przywaliła torebką w twarz za to oczrnianie to by Pani zobaczyła co to niemiła obsługa .Przepraszam ale jak czytam te opinie to się gotuję bo razi mnie taka gra nie fair (dla Pani z Obsesji-czyt.fer).Zwracam się tutaj wprost do tej Pani ponieważ tylko idiota nie zauważył cztając te opinie,że nie chwali się tutaj żadnego innego salonu (a mamy ich w Tarnowie więcej niż Obsesja i Alis)oprócz obsesji-celowo piszę małą literą bo nie zasługują na dużą literę w nazwie.
Prawda jest taka,że jest to salon ślubny mooooooooooże ale powtarzam mooooooooooże jednogwiazdkowy a obsługa może buty wycierać Pani Agnieszce z salonu Alis.
Pani Agusiu.Przepraszam za tak długą opinię ale co w sercu to na języku.Proszę o zamieszczenie tej opinii i głowa do góry!!!Proszę myśleć,że zrobiła Pani coś dobrego,pozwoliła się dowartościować Pani z "obsesji".
Pozdrawiam cieplutko i nadal będę Panią polecała i zaglądała na Pani stronkę
Ps.Pani,która nachalnie pisała te negatywy powinna czasami zaglądnąć do słownika

Nazwa:iza
Czas:10.02.2010, o 20:27 (UTC)
Wiadomość:super salon polecam

Nazwa:Basia
Czas:10.02.2010, o 17:29 (UTC)
Wiadomość:Witam,ja chciałam napisać że w grudniu tamtego roku kupiłam suknię ślubną właśnie w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona,suknie piękne,bardzo miła obsługa,polecam wszystkim!!!!!!!Pozdrawiam Basia z Londynu

Nazwa:Ania
Czas:10.02.2010, o 07:58 (UTC)
Wiadomość:Witam
Chciałabym się dowiedzieć czy istnieje u Pani możliwość wypożyczenia sukni ślubnej z kolekcji z tego roku? Jeśli tak to jaki byłby koszt?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Komentarz:Nie wypożyczamy na ten moment sukien z najnowszej kolekcji.

Nazwa:Małgorzata
Czas:09.02.2010, o 08:05 (UTC)
Wiadomość:Witam,
w ubiegłym tygodniu przymierzałam u Państwa dwie sukienki m.in Otylia i Sabina, które nie ukrywam bardzo mi się spodobały i jestem nimi zainteresowana hm... sprawdzałam Państwa stronę internetową ale niestety nie ma tych modeli czy byłaby możliwość udostępnienia tych modeli na stronie bądź czy mogliby Państwo przesłać mi je na maila prywatnego ponieważ chciałam podjąć decyzje wspólnie z narzeczonym a niestety on w tym czasie przebywa zagranicą i niestety nie jesteśmy w stanie oboje podejść do Państwa salonu.
Pozdrawiam,
Komentarz:Bardzo proszę wysłać mi wiadomość na maila a ja prześlę zdjęcia tych modeli, bardzo przepraszam ale kilka dni temu skasowałam całą galerię ponieważ konkurencja odszywa suknie!!

Nazwa:Gosia
Czas:04.02.2010, o 20:58 (UTC)
Wiadomość:bardzo prosze czy bylaby mozliwosc zamieszczenia zdjecia juz wczesniej wspomnianej sukni LARYSA bo chcialabym ja zobaczyc a z tego co widze nie natknelam sie na nia w galerii zdjec .dziekuje
Komentarz:Zapraszam do salonu aby zobaczyć Larysę.Galeria zdjęć została niestety usunięta.

Nazwa:Barbara
Czas:02.02.2010, o 11:24 (UTC)
Wiadomość:Dzień dobry chciałam zapytać jak długo się oczekuje na suknie ślubną? Ile najlepiej wccześniej przyjsć do salonu? Czy wystarczy 3,5 miesiąca?
Komentarz:Witam, 3,5 miesiąca w zupełności wystarczy jeśli chodzi o polskie firmy, natomiast jeśli chodzi o brytyjską firmę musi to być ok 4 miesięcy wcześniej

Użytkownik: suknie-alis
suknie-alis
Offline
Czas:01.02.2010, o 15:52 (UTC)
Wiadomość:Bardzo mi przykro ale możliwość dodawania komentarzy zostaje częściowo zablokowana!! Komentarze będą pojawiały się z opóźnieniem, ponieważ konkurencja podszywa się pod klientki opisując nie prawdziwe i przykre sytuacje, które nie miały ani nie mają miejsca . Proszę o zrozumienie i z góry przepraszam. Alis

Użytkownik: suknie-alis
suknie-alis
Offline
Czas:28.01.2010, o 12:16 (UTC)
Wiadomość:Tak mamy w ofercie obuwie ślubne, można sobie wybrać materiał i wysokość obacasa od 3 cm do 8 cm.
Wieczorowe suknie mamy teraz w bardzo atrakcyjnych cenach (już od 70 zł) zapraszam

Nazwa:Angelika
Czas:27.01.2010, o 12:03 (UTC)
Wiadomość:Chciałam zapytać jka jest średnia cena sukien wieczorowych w kolanko?

Nazwa:Moniaaa
Czas:26.01.2010, o 20:04 (UTC)
Wiadomość:Doskonale rozumiem że jest to stresujące ale proszę się nie martwić i tym nie przejmować;)Moim zadaniem Obsesja niech się kryje bo nie dorównuje towarem Alis;)Mam pytańko czy u Państwa można zakupić buty ślubne Mam suknię w kolorze ecru i szukam jakichś ciekawych bucików na 3-5 cm obcasiku

Użytkownik: suknie-alis
suknie-alis
Offline
Czas:26.01.2010, o 12:18 (UTC)
Wiadomość:Tak również wypożyczamy suknie.

Ja niestety nie mam wpływu na to co i kto tu pisze, ale KONKURENCJA niestety nie może się oprzeć i oczernia jak tylko może, z resztą sama Pani widzi nigdy nie było negatywnych komentarzy aż tu nagle w przeciągu kilku dni same negatywy na Alis a superlatywy na Obsesje, samo mówi za siebie kto to pisał. Pozdrawiam serdecznie!!

Nazwa:Moniaaa
Czas:25.01.2010, o 20:59 (UTC)
Wiadomość:Witam,dawno mnie tu na stronie nie było ale nie podobają mi się wypowiedzi niektórych pań.Ja osobiście odwiedziłam salon Alis i nie mogłam się napatrzeć na suknie bo były piękne.Duży wybór,miła obsługa i nikt mi nic na siłę nie wciskał.

Użytkownik: suknie-alis
suknie-alis
Offline
Czas:25.01.2010, o 13:06 (UTC)
Wiadomość:Pani Justynko zapraszam w środę, będzie kilka nowych modeli, m.in. "Sabina"
Dziękuję

Nazwa:Justyna K.
Czas:24.01.2010, o 15:02 (UTC)
Wiadomość:Dzień dobry, czy ta moja wymarzona "Sabina" jest już w salonie?? Z góry dziękuję za odpowiedź Już się nie mogę doczekać !! Widzę, że "ktoś" chce Pani zaszkodzić. Proszę się nie przejmować przecież każdy wie jak jest naprawdę

Użytkownik: suknie-alis
suknie-alis
Offline
Czas:24.01.2010, o 12:10 (UTC)
Wiadomość: Czy uważa Pani że moje klientki które wyrażają tu swoje opinie sprawdzają co chwilkę tak jak Pani czy coś zostało napisane??Prosiłam, żeby Pani nie wchodziła już na tą stronę, to jest strona dla klientek a nie dla KONKURENCJI !!

Nazwa:MONIKA
Czas:24.01.2010, o 10:41 (UTC)
Wiadomość:Bardzo prosze nie wiązać mnie z jakąś firma bo sobie tego nie zycze wyraziłam swoja opinie po to została stworzona ta podstrona. PROSZE WIKŁAĆ MNIE W SPRAWY TEGO TYMU POZDRAWIAM
Komentarz:Ta wypowiedź jest niestety nieuczciwej konkurencji.

Użytkownik: suknie-alis
suknie-alis
Offline
Czas:24.01.2010, o 09:56 (UTC)
Wiadomość:Jakby u mnie w salonie było tak jak Pani pisze, to nie pokazywalibyśmy się na Targach Śubnych. A wystawiamy się dla naszych klientek z najnowszymi kolekacjami !! Próbuje mnie Pani oczernić, ponieważ widzi Pani że do tej pory nie pojawiła się żadna negatywna opinia na temat mojego salonu, przykre że w taki sposób Pani działa. Ja tez bym mogła coś napisać na temat Pani salonu i sukienek, tylko że ja jakbym miała to robić to nie podszywałabym się pod klientkę o imieniu Ewelina, Marta czy Monika!! Proszę już nie wchodzić na moją stronę i zakończyć wypisywanie tych bredni!!Pozdrawiam.

Moje klientki z góry przepraszam - ale nie mogłam tego zostawić bez komentarza !!

Użytkownik: suknie-alis
suknie-alis
Offline
Czas:24.01.2010, o 09:24 (UTC)
Wiadomość:Napiszę tylko tyle, ja nie mam potrzeby pisać obraźliwych opinii na temat innych salonów, ani pisać o moim salonie w superlatywach!!!! A teraz sama Pani się wydała, że jest Pani z Obsesji pisząc rzeczy na temat mojego salonu, które w ogóle nie mają miejsca. Na bierząco dochodzą nowe modele sukien i zawsze w salonie mamy modele z najnowszych kolekcji RENOMOWANYCH Firm !!!! Sprzedajemy nowe suknie, szyte na wymiary klientek!! Jakby Pani była u nas w salonie, to by Pani sama zobaczyła, no ale lepiej jest napisać coś złego a wychwalać swój salon, to jest dopiero zachowanie godne uwagi !!! pozdrawiam !!
Komentarz:Niestety najgorsze jest to że oczernić jest łatwo, z zazdrości niestety!! U nas można kupić tylko firmowe suknie, znanych marek. A salon który próbuje nas oczernić sprzedaje ukraińskie suknie, tandetne itd a wciska Klientkom że to francuskie czy włoskie!!!

Nazwa:ewelina
Czas:23.01.2010, o 20:57 (UTC)
Wiadomość:hej dziewczyny ja mam wrazenie ze te niepochlebne opinie o konkurencyjnych firmach to chyba sama wlascicielka pisze ,mam nadzieje ze ktos sie tym zainteresuje bo to strasznie nieuczciwe!!!
Komentarz:Ta wypowiedź jest niestety nieuczciwej konkurencji.

Nazwa:-
Czas:23.01.2010, o 18:10 (UTC)
Wiadomość:

Nazwa:ewelina
Czas:22.01.2010, o 19:47 (UTC)
Wiadomość:ja wymarzona suknie zamowilam w Obsesji , tam przemile panie i przepiekne suknie i nic zlego nie mowia na temat konkurencji , a w alis dali mi brudne suknie do mierzenia az plakac mi sie chcialo i na wszystko mowia ze piekne a mialam wrazenie ze leza tam juz sporo czasu , bo dwa lata temu mojej kuzynce te same dawali do zmierzenia czyli nic nowego nie maja i drogo i na sile chca uszczęsliwic
Komentarz:Ta wypowiedź jest niestety nieuczciwej konkurencji.

Nazwa:ewelina
Czas:22.01.2010, o 18:48 (UTC)
Wiadomość:Firma Alisdziala nieuczciwie , bylam tam i wyszlam nic nie kupujac poniewaz nie maja ladnych sukien slubnysh a ponadto strasznie niemilo wyrazaja sie o konkurencji !!!!poszlam do OBSESJI na walowej tam maja ogromny wybor a ponadto nie sa namolne jak w innych salonach
Komentarz:Ta wypowiedź jest niestety nieuczciwej konkurencji.

Nazwa:MONIKA
Czas:22.01.2010, o 18:31 (UTC)
Wiadomość:Nie polecam salonu alis nieuczciwe praktyki to chyba ich domena ja kupilam wlasnie suknie w obsesji piekna i niedroga a w alis musialam wysłuchiwać nieuczciwych praktyk i oczerniania innych salonów
Komentarz:Ta wypowiedź jest niestety nieuczciwej konkurencji.

Użytkownik: suknie-alis
suknie-alis
Offline
Czas:22.01.2010, o 13:58 (UTC)
Wiadomość:Witam, tak mamy 3 modele krótkie, ale co do ich cen - takich informacji nie udzielamy na stronie, zapraszam Panią do salonu

Nazwa:Zyta
Czas:21.01.2010, o 12:00 (UTC)
Wiadomość:Dzień dobry
ja mam takie pytanie czy można u panstwa w salonie kupić krótką suknie ślubną
widziałam taka jedną u panstwa na wystawie kilka tygodni temu
jak sa jeszcze dostępne jakieś modele to mniej więcej w jakich są cenach od ilu do ilu i czy mają panstwo duzy wybór tych sukni
pozdrawiam

Użytkownik: suknie-alis
suknie-alis
Offline
Czas:20.01.2010, o 10:22 (UTC)
Wiadomość:Suknie Gracja i Petunia są ze straszej kolekcji - nie mamy ich teraz w salonie ale cały czas można zamówić te modele. Odpowiadając na zarzuty Pani Marty to nowe modele sukien mamy od listopada, może chodziła Pani we wrześniu, ale wtedy żaden salon nie miał jeszcze nowych modeli na 2010 rok!!Ja jestem uzależniona od Firm z którymi współpracuję, nikt mi sukien nie szyje na zapleczu, tylko muszę czekać określoną ilość czasu na zamówione modele. A kolekcja w salonie na bierząco wzbogacana jest o nowsze modele!!Firmowe modele!! Zapraszam

Nazwa:Ania
Czas:20.01.2010, o 09:46 (UTC)
Wiadomość:Haha ale Marta dokonałaś zakupu!!W obsesji sprzedają suknie szyte chyba na Ukrainie sądząc po materiałach,w życiu bym tam nic nie kupiła,to ciekawe czy nie będzie za krótka albo używana, jak to często się tam spotyka (moje koleżanki tak już się dały tam nabrać a potem był płacz i zgrzytanie zębów)a co Tobie też powiedzieli że to niby francuska suknia??Napiszę tylko tyle że trzeba być chyba ślepym żeby nie zauważyć różnicy w wykonaniu tych sukien w Alis a tych w Obsesji. A co do wyboru,to jakby w Obsesji mieli takie firmowe suknie jak w Alis czy gdzieś indziej to by nie mieli aż tylu modeli!!!A mają bo płacą pewno 3 razy mniej za te modele niby firmowe!!Ciekawe jakiej firmy jest Twoja suknia,skoro Obsesja nie ma współpracy z żadną konkretną Firmą :-no ale powodzenia!!Ja zakupię suknię albo w Alis albo gdzieś indziej,ale na pewno nie w Obsesji!!!

Nazwa:Marta
Czas:19.01.2010, o 21:38 (UTC)
Wiadomość:Słuchajcie Dziewczyny Ten salon jest mały nie ma dużego wyboru chodziłam za suknią 2 miesiace w tym byłam z 3 razy w alis sorzedawczyni zapewniała ze będąnowe suknie ale wogóle nie było dostaw wiec postanowiłam pochodzić po tarnowie za suknią
wstąpiłam tak z gupia do obsesji na wałowej i kupiłam tak piękna suknie jakiej jeszcze nie widzialam wiec także goracopolecam wam obsesje sa tam przesympatyczne sprzedawczynie
zanimpodejmiecie becyzje o kupnie sukni w alisto rozgladnijcie sie po innychsalonach
pozdrawiam
Komentarz:Ta wypowiedź jest niestety nieuczciwej konkurencji.

Nazwa:Kaśka
Czas:17.01.2010, o 14:24 (UTC)
Wiadomość:Czy mają Państwo w swojej ofercie suknię ślubną firmy Jola Moda model GRACJA, ewentualnie PETUNIA?

Nazwa:ALIS
Czas:14.01.2010, o 10:20 (UTC)
Wiadomość:Ceny sukieneczek mniej więcej od 1000zł w zwyż, ale zapraszam do salonu aby poznać ceny konkretnych modeli zapraszam serdecznie

Nazwa:Angelika
Czas:14.01.2010, o 09:24 (UTC)
Wiadomość:Witam sukienki są prześliczne, chciałąm zapytać jaki jest ich średni koszt? Chociaż cena przy takich cudach nie gra roli

Nazwa:ALIS
Czas:13.01.2010, o 15:59 (UTC)
Wiadomość:Dziękuję za miłą opinię a co do Targów ślubnych to faktycznie były bardzo fajne, z roku na rok są coraz lepsze i oby w przyszłym roku więcej firm wykazało chęć pokazania się Państwu. Pozdrawiam

Nazwa:Jola
Czas:13.01.2010, o 14:44 (UTC)
Wiadomość:To jest najlepszy salon w Tarnowie i chyba jedyny w którym nie oszukują!!!Z resztą jak ktoś był na Targach ślubnych to nie trzeba mówić że mieli najładniejsze stoisko i przepiękne suknie. Sam fakt że w ogóle byli na tych Targach ( bo reszty chyba nie było stać)a takie targi to super sprawa dla nas jako dla zainteresowanych, wszystko można zobaczyć i skorzystać w jednym miejscu- super impreza!! Obsługa w Alis jest bardzo miła, a bywa różnie, już nie wspominając o tym że wciskają w innych salonach używane suknie jako nowe!!!!To tyle ode mnie, powodzenia dziewczyny !!!!Szkoda że za mąż wychodzi się tylko raz ...

Nazwa:ALIS
Czas:11.01.2010, o 21:11 (UTC)
Wiadomość:WITAM SUKNIA LARYSA JEST FIRMY FASON POZDRAWIAM

Nazwa:ania
Czas:09.01.2010, o 20:15 (UTC)
Wiadomość:ja chcialam zapytac z jakiej(czyjej) kolekcji jest suknia larysa ktora mam juz u pani zamowiona.pozdrawiam

Nazwa:Ani
Czas:29.12.2009, o 16:29 (UTC)
Wiadomość:Czy macie suknie wiczorowe dla puszystych?

Nazwa:ALIS
Czas:28.12.2009, o 09:20 (UTC)
Wiadomość:Niestety nie możemy sobie pozwolić na dodanie wszystkich zdjęć, konkurencja nie działa ok także zapraszam do salonu

 
  Stronę odwiedził już 132815 odwiedzający witamy! Wszelkie prawa zastrzeżone.  
 
=> Chcesz darmową stronę ? Kliknij tutaj! <=