NIE ODPOWIADAMY ZA REKLAMY NA GÓRZE STRONY, BARDZO PRZEPRASZAMY ZA TEGO TYPU UTRUDNIENIA!!!!Prosimy wyłączyć dźwięk.
   
  Salon sukien ślubnych Alis Bridal Tarnów ul. Krakowska 12
  WASZE OPINIE I PYTANIA ...
 
Wyraź swoją opinię (albo zadaj pytanie) i naciśnij "Dodaj wpis w księdze gości". :) Dziękujemy za wszystkie opinie i pytania ;)

Twoje imię:
Twoja wiadomość:

<- Powrót  1  2  3  4 

Dalej->

Nazwa:agatka
Czas:26.02.2009, o 00:23 (UTC)
Wiadomość:i dziekuje to co zobaczylam na zdjeciach zacheca mnie do udania sie do salonu napewno w najblizszym czasie przyjde i rozejrze sie za suknia dla siebie dziekuje
Komentarz:bardzo proszę, zapraszam !!

Użytkownik: suknie-alis
suknie-alis
Offline
Czas:25.02.2009, o 14:52 (UTC)
Wiadomość:część zdjęć została dodana

Nazwa:agatka
Czas:25.02.2009, o 00:12 (UTC)
Wiadomość:u no widze wszyscy zachwalaja chciałam zobaczyc najperw na stronce jakie sukieneczki macie a tu widze stara kolekcja zadnych nowosci e no jak to tak trzeba do salonu odrazu biec nie mozna na spokojnie w domku obejrzec??
Komentarz:Witam Panią, na stronie mamy bardzo dużo zdjęć, niestety nie ma pokazanej całej najnowszej kolekcji ponieważ konkurencja nie działa uczciwie i suknie są odszywane, dlatego nie będą pokazane wszystkie nowe modele, zapraszam do salonu

Nazwa:Sylwia
Czas:20.02.2009, o 14:23 (UTC)
Wiadomość:W tamtym roku brałam ślub i miałam suknie z salonu Alis suknia była przepiękna,każdemu sie podobała.W tym salonie jest naprawde bardzo duzy wybor sukni serdecznie polecam ten salon napewno sie nie zawiedziecie

Nazwa:Luiza
Czas:17.02.2009, o 18:21 (UTC)
Wiadomość:Byłam w ostatnio w Krakowie w salonach i przymierzyłam chyba z 1000 sukien i żadna nie spodobała mi się na tyle żeby ją kupić, a wróciłam do Tarnowa i w salonie Alis spodobało mi się tyle modeli że nie mogłam się zdecydować!! polecam gorąco!! Suknie są piękne i w super cenach!!

Nazwa:Ania
Czas:10.02.2009, o 17:57 (UTC)
Wiadomość:Nic dodać nic ująć wystarczy przeczytać wszystkie opinie!! gorąco polecam, a ceny są super korzystne, a suknie warte dużo więcej!!

Nazwa:Monika
Czas:09.02.2009, o 07:22 (UTC)
Wiadomość:Ceny są naprawdę przystępne.Proponuję zajrzeć do salonu.

Nazwa:renia
Czas:07.02.2009, o 22:00 (UTC)
Wiadomość:ile kosztuje średnio suknia?
Komentarz:ceny do sprzedaży są od 1100 zł ( bez promocji )

Nazwa:Monika
Czas:05.02.2009, o 07:25 (UTC)
Wiadomość:Zgadzam się w 100% z poprzedniczkami.Suknie bardzo ładne.
Schodziłam salony w Krakowie i nic ładnego nie było,a tu w salonie Alis znalazłam sukienki które mi się spodobały i nawet wybrałam dla siebie.Pani także bardzo miła,nie tak jak w innych salonach w Tarnowie czy Krakowie.

 
  Stronę odwiedził już 133511 odwiedzający witamy! Wszelkie prawa zastrzeżone.  
 
=> Chcesz darmową stronę ? Kliknij tutaj! <=